> Scouting op maat

feb 1, 2022

Heb jij het soms moeilijk met de kost van onze scoutswerking? Volg deze link en bekijk de mogelijkheden vanuit scouts en gidsen vlaanderen. Bij vragen mail gerust naar scoutingopmaat@scoutsblauberg.be

Wie Wat - Jongverkenners

Hallo toekomstige Robinsonners,

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar kandidaten die willen deelnemen aan onze opnames. Maak je geen zorgen als je bushcraft-, survival- en kookskills nog niet optimaal zijn. Elke zaterdag van 14u tot 17u proberen we deze te verbeteren, zodat jullie de ULTIEME Robinsonners kunnen worden?

Gedurende het jaar zal er ook een 3-daags testmoment plaatsvinden om te kijken hoe het met jullie technieken staan. Als deze in orde zijn, nodigen we jullie uit voor de finale opnames. Deze vinden plaats van 19 tot 29 juli op een nog onbekende bestemming.

Heb je interesse om de opnames bij te wonen en ons team te komen versterken? Onze inschrijvingen vinden plaats op zaterdag 16 september vanaf 13u aan onze scoutslokalen. Als je na onze eerste vergadering nog niet helemaal overtuigd bent of je wel een expeditielid wilt worden, dan mag je nog een tweede keer komen proberen voordat je €45 aan inschrijvingsgeld moet betalen.

Wij kijken ernaar uit om jullie voor te bereiden op een fantastisch nieuw seizoen van Expeditie Robinson!

Tot 16 september,
het oude Robinsonteam