Wie Wat - Jongverkenners

Beste JVK’s

Nu de zomer stillaan ten einde loopt, is het tijd voor een nieuw episch scoutsjaar. Op 21 september worden jullie verwacht aan de scoutslokalen om samen met ons terug te keren naar de bloedstollende jaren twintig. Tijdens de naoorlogse chaos krioelde het van de criminele bendes en onopgeloste moordzaken. Daarvoor hebben we een ultragetraind team detectiven nodig.

Op 21 september worden er om 13u inschrijvingen gehouden aan de scoutslokalen van Blauberg en om 14u start de maandenlange selectieproducerdure. Deze zal leiden tot het ultieme JVK detectiveteam.  Elke zaterdag van 14u tot 17u oefenen we aan de hand van bos-, plein- en waterspelen de behendigheid, perfectioneren we de kunst van het sjorren om ten alle tijde een schuilplaats te hebben en leren we vuur te maken voor op onze lange expedities in het veld. Tussen deze trainingsdagen door, organiseren we een bootcamp in de vorm van een legendarisch JVK weekend.

Omstreeks juni 2020 zal bekend gemaakt worden welke JVK’s er van 19 tot 29 juli meekomen op onze ultieme missie waarbij we de meest crimininele, gevreesde en wrede bende van omstreken zullen oprollen: de VK’s. Het belooft een spannende, intense maar bovenal zegevierende expeditie te worden!

By order of the JVK leiding

Burggraaf Cisse Albert T’Syen II

Kleine Hees 46

2230 Herselt

Dr. Vandenberghe Emiel Jr.

Groenstraat 37

2230 Herselt

Baron Robbe Charles Thiels (takleider)

Blaubergsedreef 2