Programma - Welpen

Zaterdag 23 juni

Van 10u45 tot 17u30

Dag welpen en ouders

Op 23 juni is het weer zover, de laatste vergadering van dit uiterst coole scoutsjaar. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat jullie weer een jaartje ouder zijn, "volwassener" zijn geworden en dat het weer tijd is om dit te vieren. wat we met de laatste vergadering gaan doen is nog een verrassing (spannend), maar wat we jullie wel kunnen meedelen is dat je om 10u45 aan het station van Aarschot verwacht wordt. Omstreeks 17u30 zullen we terug aankomen in Aarschot, hier kan je je welp komen afhalen.

Wat moet je allemaal meenemen op deze dag vol plezier en jolijt:

• lunchpakket
  • voldoende water (geen frisdrank want dan is de leiding content ;) )
  • stuk fruit of een gezonde koek (geen snoep want dan is de leiding nog eens content gesteld)
  • regenjas
  • zwemkledij
  • handdoek
  • petje indien goed weer
  • een attribuut van België mag ook altijd

Binnenkort komt het kamp er ook weer aan. Om jullie meer info te geven en eventueel nog te overtuigen om mee te gaan (als dit nog nodig zou zijn), komt de leiding bij jullie op kampbezoek. Indien je er al zeker van bent dat je NIET mee op kamp gaat mag je een mailtje sturen naar welpen@scoutsblauberg.be.