Programma - Welpen

Ladderspel

Zaterdag 23 maart

Van 14u00 tot 16u30

Vandaag spelen we een ladderspel. Wie gaat er bovenaan de ladder staan? Spannend.

Sjorren

Zaterdag 30 Maart

Van 14u00 tot 16u30

We gaan vandaag onze sjortechnieken nog eens bijschaven!

Pleinspelen

Zaterdag 6 April

Van 14u00 tot 16u30

We gaan een leuk pleinspel spelen.

Wedden Dat

Zaterdag 13 April

Van 14u00 tot 16u30

Wedden dat ik 20 keer kan koprollen? Wedden dat ik de hamer 2 minuten kan omhoog houden? Vandaag strijden twee teams tegen elkaar tijdens dit ultiem uitdagingsspel!

Stille Zaterdag Spel

Zaterdag 20 April

Van 14u00 tot 16u30

Aangezien het morgen Pasen is, spelen we het Stille Zaterdag spel. De klokken (en ook jullie) zullen vandaag niet luiden en we herdenken de tijd dat het dode lichaam van Jezus Christus in het graf lag (Cf. Wikipedia).

WEEKEND!!

Vrijdag 26 april t.e.m. Zondag 28 april

Van 18u30 tot 13u

Joepie!! We trekken er een weekend opuit samen met heel de scouts naar jeugdverblijf 'de Kompel' in Beverlo. De kostprijs voor dit mega bangelijke weekend dat je nooit meer zal vergeten is €20. Dit mag cash betaald worden bij het vertrek.

We verzamelen met z'n allen aan de scoutslokalen op vrijdag 26 april om 18u30. Daar vertrekken we met auto's rond 19u richting Beverlo. We zoeken ook nog ouders die willen rijden, wie dit ziet zitten kan een mailtje sturen naar leiding@scoutsblauberg.be. Ouders mogen hun kind zondagmiddag om 13u terug komen halen. Adres: Laan op Vurten 61, 3581 Beverlo.

Zin in een weekend vol scouteske activiteiten? Bezorg dan het inschrijvingsbriefje ingevuld terug aan de leiding zodat wij weten hoeveel eten en drinken voorzien moet worden.

Wij hebben er alvast heel veel zin in, jullie hopelijk ook?

Groetjes, jullie favoriete welpenleiding

Scherpenheuvel

Zaterdag 4 Mei

Van 9u tot 17u

Stapschoenen aan! Want vandaag is onze jaarlijkse trektocht naar de Basiliek van onze-lieve-vrouw van Scherpenheuvel die we wandelen samen met de kapoenen, jongverkenners én verkenners.

We vertrekken om 9u 's morgens aan de lokalen en zijn terug om 17u. Breng een lunchpakket & voldoende water mee. Ook zonnecrème bij goed weer en een regenjas bij slecht weer kunnen handig zijn.