> Scouting op maat

feb 1, 2022

Heb jij het soms moeilijk met de kost van onze scoutswerking? Volg deze link en bekijk de mogelijkheden vanuit scouts en gidsen vlaanderen. Bij vragen mail gerust naar scoutingopmaat@scoutsblauberg.be

Programma - Kapoenen

Kamp

Van tot

Het kapoenenkamp zal zoals gewoonlijk doorgaan van 21 juli tot 25 juli. Dit jaar gaan we naar Jalhay!! Wij hopen dat jullie allemaal mee gaan!

Tijdens de week van 1 juli zullen er kampbezoeken plaatsvinden. Hierbij komt de leiding thuis langs om wat informatie te geven omtrent het kamp. U zal telefonisch gecontacteerd worden om een gepast moment af te spreken.