Programma - Kapoenen

Avondspelen

VRIJDAG 8 juni

Van 19.00 tot 21.00

Leuke pleinspelen in de avond!

Koken

vrijdag 15 juni

Van 18.00 tot 20.30

We gaan iets goe koken!

Kamp

21 - 25 juli

Van / tot /

Van 21 t.e.m. 25 juli gaan we op kamp. Om jullie meer info hierover te bezorgen en jullie te overtuigen komen wij op kampbezoek bij jullie thuis Indien je er zeker van bent dat je NIET meegaat op kamp, gelieve een mailtje te sturen naar: kapoenen@scoutsblauberg.be zodat wij wat tijd kunnen besparen.

De kampbezoeken starten vanaf 18 juni, we verwittigen jullie op voorhand. Indien je vanaf 1 juli op reis bent, gelieve dan ook een mailtje te sturen naar het bovenstaand mailadres zodat we zeker voor 1 juli langskomen.

Hopelijk tot op kamp!

Kapoenenleiding

Laatste vergadering

Zaterdag 23 juni

Van 09u30 tot 18u00

Het is spijtig genoeg de laatste vergadering van het jaar! Wat we gaan doen blijft een verrassing. Jullie worden om 09u30 in het station van Testelt verwacht en mogen worden opgehaald om 18u00 weer in het station in Testelt. Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen voor 's middags!