Wie Wat - Welpen

Beste vissertjes in spé,

Na jullie welverdiende rust na een vermoeiend maar fantastisch kamp, worden jullie op 21 september weer aan de scoutslokalen verwacht voor de start van een nieuw scoutsjaar.  Dit jaar is het welpenteam op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende vissers om dikke snoeken en smaakvolle zalmen uit verschillende vijvers in België te halen. Elke zaterdag van 14u tot 16u30 gaan we samen hengelen en inspiratie opdoen tijdens bosspellen,  pleinspellen, en nog veel meer scouteske activiteiten zoals sjorren en vuur maken.

In de loop van het jaar gaan we dan samen op visserweekend naar een unieke vissersplek en in de zomer trekken we er 7 dagen op uit naar een immense Waalse visvijver om franstalige forellen te vangen. Die gaan we dan bakken op een ambachtelijk houtvuur om het dan op te smullen aan het kampvuur terwijl we liedjes zingen.

Klinkt jou dit alles als muziek in de oren? Kom dan zeker eens proberen op onze startdag. Deze gaat door op 21 september 2019 aan de scoutslokalen van Blauberg (Verbrand Goor 37). De inschrijvingen gaan van start om 13u en de activiteiten om 14u. Vanaf 13u kan je ook sjaaltjes, t-shirts en truien van de scouts Blauberg aankopen. Normaal gezien duurt de scouts tot 16u30 maar dan gaan we uitzonderlijk door tot 17u. Als je nog niet helemaal overtuigd bent of de scouts zeker wel je ding is, mag je na de startdag nog 1 keer komen proberen. Daarna moet het inschrijvingsgeld ( €35 ) betaald worden aan de takleider.

Vriendelijke Vissersgroetjes van de Welpenleiding,

Stevige linker,